Top

Doe mee met NLdoet

We beginnen volgend jaar weer

De grootste vrijwilligersactie
van Nederland

Stichting Multiculturele Organisatie Almere doet jaarlijks mee aan NLDoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Naar verwachting steken zo’n 100.000 mensen die dagen de handen uit de mouwen bij sociale organisaties. Elk jaar zoeken wij vrijwilligers voor alle klussen en activiteiten in Almere. Wij vinden het belangrijk om de betrokkenheid van de bewoners van Almere het juiste platform te bieden waar zij iets voor een ander of organisatie kunnen betekenen.

Muziek
Dans
Food & Drinks

Traditie in Almere

NLDoet beschouwen wij als een goede gelegenheid om klussen die blijven liggen te klaren of om juist iets extra’s te doen waar betaalde medewerkers niet aan toe komen.

Daarnaast hopen we dat de mensen die zich bij ons aanmelden zo positief zijn dat ze bij ons blijven als vrijwilliger, aldus Glen Leeuwin, voorzitter van de stichting multiculturele organisatie Almere. Mensen die in actie willen komen bij SMOA kunnen zich aanmelden op www.nldoet.nl. Ook bedrijven, scholen en groepjes vrienden kunnen zich aanmelden.

Het succes van NLDoet blijkt o.a. uit het toenemend aantal bekende Nederlanders, waaronder leden van het Koninklijk Huis en diverse landelijke en lokale politici, dat zich inzet tijdens deze dagen. Naar schatting zullen er tijdens NLDoet meer dan 2.000 klussen en uitstapjes worden georganiseerd. Voor vele organisaties zijn vrijwilligers broodnodig en verzekeren zij hun voortbestaan.

Programma & artiesten

Artiest
Muziekgroep

Info over het evenement

Openingstijden

Nog niet bekend

Data

Nog niet bekend

Toegangsprijzen & entree

Iedereen heeft gratis toegang

TOEGANG VOOR MINDERVALIDEN

Toegankelijk voor minder-validen en rolstoelgebruikers.

LOST AND FOUND

Ik ben iets verloren, wat nu?
Mail naar info@smoa.nl.

Huisregels

Bij het betreden van het festivalterrein zijn enkele regels van toepassing:

 • Het betreden van dit evenement is geheel op eigen risico.
 • Indien gevraagd, bent u verplicht een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) te tonen.
 • Fietsen/scooters zijn niet toegestaan op het terrein, maar moeten worden achtergelaten bij de daartoe aanwezige rekken buiten het festivalterrein.
 • Bezoekers onder duidelijke invloed van alcohol en/of verdovende middelen zal de toegang tot het terrein worden geweigerd.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermiste/verloren/zoekgeraakte/beschadigde eigendommen van de bezoekers.
 • Op de locatie zal beveiliging aanwezig zijn
 • Het is verboden om glaswerk, blik en stokken, messen en of wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen naar dit evenement dan wel in uw bezit te hebben. Bij constatering wordt u direct overgedragen aan de politie.
 • Het is verboden om drugs (incl. lachgas) te gebruiken en/of mee te nemen naar dit evenement dan wel in uw bezit te hebben. Bij
 • constatering wordt u direct overgedragen aan de politie.
 • Tassen en rugzakken kunnen door de beveiliging worden gecontroleerd op aanwezigheid van dergelijke voorwerpen, ook kan er (steekproefsgewijs) een veiligheidsfouillering uitgevoerd worden. Indien u dit weigert kan u de toegang tot het evenement ontzegd worden.
 • Aanwijzingen, gegeven door personeel in dienst van de organisatie dient u voor uw eigen veiligheid op te volgen.
 • Het is verboden om alcohol te nuttigen of in het bezit te hebben voor bezoekers onder de 18 jaar.
 • Het is als 18+ bezoeker verboden om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar. Bij constatering, kan u de toegang ontzegd worden.
 • Het is niet toegestaan kleine hoeveelheden non-alcoholische dranken en eten mee te nemen. Bijvoorbeeld een pakje sap en een broodje (geen complete picnicmanden en trays met drank). We willen het festival graag gratis houden dus koop aub je drankje en de hapjes bij ons. Alcoholische dranken en glaswerk zijn niet toegestaan. De beveiliging controleert hierop bij de ingangen en heeft hierin het laatste woord. Ingenomen producten worden niet geretourneerd.
 • Het is verboden om te roken in een (afgesloten) tent. Stop er sowieso eens mee.
 • Op dit festival gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden; bij dreigen, dan wel gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen in woord of gebaar, seksuele of andere soorten intimidatie, wildplassen etc. zal de (verdere) toegang tot het evenemententerrein worden ontzegd.
 • Wij behouden ons het recht voor om personen, gekleed in aanstootgevende kleding, voetbal gerelateerde (club) kleding de toegang tot het evenement te weigeren.
 • Bij betreden van dit evenement gaat u, op grond van de AVG regelgeving, stilzwijgend akkoord met het feit dat er foto- en filmopnames gemaakt worden, welke mogelijk gebruikt worden voor commerciële en promotionele doeleinden zonder verdere toestemming.
 • De organisatie, eigenaar van de locatie en/of het personeel van het evenement kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel, materiële of immateriële schade, die u als bezoeker zou kunnen ondervinden.
 • Het verspreiden van folders en flyers op het terrein en in directe omgeving is niet toegestaan, tenzij de organisatie hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.
 • Het aanbrengen van enige schade of letsel aan personen en of gebouwen of materiaal worden direct verhaald op de veroorzaker.
 • Film-, video- en professionele fotoapparatuur (fototoestellen met grote verwisselbare lenzen) en drones zijn niet toegestaan, tenzij de organisatie hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.
 • Bij het niet naleven van onze huisregels zal (verdere) toegang tot het evenement onherroepelijk worden ontzegd en kan u indien nodig een lokaal verbod toegezegd worden.

Impressie van het festival

Fondsen en sponsoren

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Filmwijk

s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d