Top

Kom gezellig langs

We zijn er volgend jaar weer

Bazaar in de
passage

Op zaterdag 27 augustus wordt er door St. SMOA een bazaar georganiseerd in de overdekte passages in Almere centrum van 10:00 tot 17:00 uur.
Er zullen kraampjes staan van de winkels in de passages met leuke aanbiedingen.

Muziek
Kleding
Sieraden
Food

Genieten doen
we in Almere

Er zullen staan kraampjes staan met o.a. Surinaamse hapjes en drankjes, biologische geurkaarsen van Candle Salon, Afrikaanse kleding, Afro haarproducten, Miss Alida zal er zijn met de bekende boekjes, tassen, shirts enz

Er zal aan het einde van de Zadelmakerstraat ter hoogte van de Mediamarkt een podium staan waar optredens te zien zullen zijn van o.a. Dennis Isidora, Patrick Willens en de Oekraïense zangeres Jusona. Tevens zijn er workshops Salsa en Line dance (Cinta EviStar), het winkelend publiek kan dan ook gezellig meedoen.
In de rest van het centrum is het evenement Connecting Cultures met veel soorten food, muziek en dans. Het belooft dus een gezellige dag te worden in het centrum van Almere Stad

Info over het evenement

Openingstijden

n.n.b.

Data

n.n.b.

Toegangsprijzen & entree

Iedereen heeft gratis toegang

TOEGANG VOOR MINDERVALIDEN

Het evenement is toegankelijk voor minder-validen en rolstoelgebruikers.

LOST AND FOUND

Ik ben iets verloren op terrein, wat nu?
Mail naar info@smoa.nl.

Betaalmogelijkheden

Ja, je kunt pinnen.
Je kan ook met contant geld betalen.

Auto & parkeren

Mocht je met de auto komen zet deze één van de parkeergarage van het stads hart Almere.

Standhouders

Ik zou graag meer informatie willen over een standplaats op het evenement

Mail voor meer informatie over een stand op het evenement naar standhouder@smoa.nl.

Huisregels

Bij het betreden van het festivalterrein zijn enkele regels van toepassing:

 • Het betreden van dit evenement is geheel op eigen risico.
 • Indien gevraagd, bent u verplicht een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart) te tonen.
 • Fietsen/scooters zijn niet toegestaan op het terrein, maar moeten worden achtergelaten bij de daartoe aanwezige rekken buiten het festivalterrein.
 • Bezoekers onder duidelijke invloed van alcohol en/of verdovende middelen zal de toegang tot het terrein worden geweigerd.
 • De organisatie is niet verantwoordelijk voor vermiste/verloren/zoekgeraakte/beschadigde eigendommen van de bezoekers.
 • Op de locatie zal beveiliging aanwezig zijn
 • Het is verboden om glaswerk, blik en stokken, messen en of wapens of andere gevaarlijke voorwerpen mee te nemen naar dit evenement dan wel in uw bezit te hebben. Bij constatering wordt u direct overgedragen aan de politie.
 • Het is verboden om drugs (incl. lachgas) te gebruiken en/of mee te nemen naar dit evenement dan wel in uw bezit te hebben. Bij
 • constatering wordt u direct overgedragen aan de politie.
 • Tassen en rugzakken kunnen door de beveiliging worden gecontroleerd op aanwezigheid van dergelijke voorwerpen, ook kan er (steekproefsgewijs) een veiligheidsfouillering uitgevoerd worden. Indien u dit weigert kan u de toegang tot het evenement ontzegd worden.
 • Aanwijzingen, gegeven door personeel in dienst van de organisatie dient u voor uw eigen veiligheid op te volgen.
 • Het is verboden om alcohol te nuttigen of in het bezit te hebben voor bezoekers onder de 18 jaar.
 • Het is als 18+ bezoeker verboden om alcohol door te geven aan een persoon onder de 18 jaar. Bij constatering, kan u de toegang ontzegd worden.
 • Het is niet toegestaan kleine hoeveelheden non-alcoholische dranken en eten mee te nemen. Bijvoorbeeld een pakje sap en een broodje (geen complete picnicmanden en trays met drank). We willen het festival graag gratis houden dus koop aub je drankje en de hapjes bij ons. Alcoholische dranken en glaswerk zijn niet toegestaan. De beveiliging controleert hierop bij de ingangen en heeft hierin het laatste woord. Ingenomen producten worden niet geretourneerd.
 • Het is verboden om te roken in een (afgesloten) tent. Stop er sowieso eens mee.
 • Op dit festival gelden alle dagelijkse maatschappelijke normen en waarden; bij dreigen, dan wel gebruiken van geweld, discriminerende opmerkingen in woord of gebaar, seksuele of andere soorten intimidatie, wildplassen etc. zal de (verdere) toegang tot het evenemententerrein worden ontzegd.
 • Wij behouden ons het recht voor om personen, gekleed in aanstootgevende kleding, voetbal gerelateerde (club) kleding de toegang tot het evenement te weigeren.
 • Bij betreden van dit evenement gaat u, op grond van de AVG regelgeving, stilzwijgend akkoord met het feit dat er foto- en filmopnames gemaakt worden, welke mogelijk gebruikt worden voor commerciële en promotionele doeleinden zonder verdere toestemming.
 • De organisatie, eigenaar van de locatie en/of het personeel van het evenement kan op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor enig letsel, materiële of immateriële schade, die u als bezoeker zou kunnen ondervinden.
 • Het verspreiden van folders en flyers op het terrein en in directe omgeving is niet toegestaan, tenzij de organisatie hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.
 • Het aanbrengen van enige schade of letsel aan personen en of gebouwen of materiaal worden direct verhaald op de veroorzaker.
 • Film-, video- en professionele fotoapparatuur (fototoestellen met grote verwisselbare lenzen) en drones zijn niet toegestaan, tenzij de organisatie hier vooraf toestemming voor heeft gegeven.
 • Bij het niet naleven van onze huisregels zal (verdere) toegang tot het evenement onherroepelijk worden ontzegd en kan u indien nodig een lokaal verbod toegezegd worden.

Fondsen en sponsoren

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door:

Passage Almere

s
Welcome to Booth.

Tincidunt id aliquet risus feugiat, inante metus dictum at tempor usis nans.

d