SMOA initieert eerste theaterproject

Door de ontwikkelingen in de samenleving die er zijn ontstaan sinds de corona pandemie heeft het bestuur besloten een theatervoorstelling te initiëren. Het theaterstuk zal de nadruk leggen op de veranderingen voor de mens op mentaal fysiek vlak op basis van ervaringen en gebeurtenissen de afgelopen 2 jaar. In combinatie met thema`s en problematieken zoals racisme, discriminatie dan wel ongelijkheid op welk vlak dan ook, zal de voorstelling een beeld schetsen van de realiteit. De voorstelling wordt gespeeld door amateuracteurs.

Vooruitzicht

In het voorjaar 2022 zal de première van het theaterstuk, die overigens nog geen titel heeft, plaatst vinden. Bij succes en afhankelijk van de animo kunnen wij overwegen de voorstelling andermaal op te voeren.

De organisatie wordt professioneel geleid. Dit houd in dat er een artistiek team is samengesteld die de regie voert over de repetities. Onze dank gaat dan ook bij voorbaat uit naar de teamleden die zich op projectbasis inzetten voor wat een mooi verhaal moet worden.

 

036 CityKids

De deelnemers zullen vooral bestaan uit lokale amateurspelers, dus veelal uit Almere. Zij delen met u hun persoonlijke ervaringen met de thematieken die verwerkt zitten in het stuk. Eind April staat de premiere op de kalender en het stuk zal sowieso drie keer worden opgevoerd.