Een internationaal evenement in Almere

2022 staat in het teken van de Floriade Expo met als thema ‘Growing Green Cities’. Ook Stichting Multiculturele Organisatie Almere zet zich daar voor in. We zijn er dan ook trots op dat dit te kunnen verwezenlijken als een van programmeurs voor het kunst en cultuur programma die er gedurende 180 dagen zal zijn op de Floriade en ook in de binnenstad. Samen met andere organisaties dragen we er zorg voor dat u zich komend jaar tijdens de expo kunt vermaken met een divers aanbod waaronder muziek, dans en theater.

Toegankelijk voor iedereen

De evenementen worden georganiseerd op meerdere plaatsen van het terrein. Om zoveel mogelijk talent de kans te geven hun repertoire op te kunnen voeren is er ook ruimte voor amateur acts.

SMOA bied gezelschappen de mogelijkheid om zichzelf te presenteren aan een groot publiek door ook tijdens de lunchconcerten een aantal dagen te programmeren.

Ben je met jouw gezelschap in staat een spetterende show te geven op een van de SMOA-programma dagen? Meld je dan nu aan via het onderstaande aanmeldformulier te downloaden via de downloadbutton en volg de instructies.